OP LASKULLA 45pv KULUTONTA JA KOROTONTA MAKSUAIKAA!      JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA MAASTOPYÖRIIN KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

Silverback

  Selaa tuoteryhmiä

Tarinamme alkoi Deon Retiefistä, jonka elämä on vertaansa vailla oleva esimerkki yrittäjästä, visionääristä ja pyöräilyalan johtajasta. Hän on ollut pyöräteollisuuden piirissä 90-luvun alusta lähtien, työskennellyt tunnetuille polkupyörävalmistajille ja tehnyt laajoja bränditutkimuksia maailmanlaajuisesti.

Deon Retief, joka on vieraillut yli 500 riippumattoman polkupyöräliikkeen ja urheiluliikkeen luona ympäri maailmaa, päätti perustaa Silverback-brändin. Kaikista vastoinkäymisistä huolimatta hän ponnisti Saksan markkinoille Stuttgartista, joka on kasvualusta maailmankuuluille merkeille, kuten Mercedes ja Porsche. Pääsy maailman vaikeimmille markkinoille oli osa hänen visiotaan varmistaa, että hänen brändistään kehittyy "maailman ihailluin pyörämerkki".

Mistä idea Silverbackista tuli?

Haluan Silverback-brändin olevan polkupyöräteollisuuden Apple. Halusin suunnitella ja kehittää polkupyöräratkaisun, joka on erilainen, kaunis ja toimiva. Enimmäkseen halusin integroida teknologian pyöräkokemukseen. Lopulta idea syntyi intensiivisen tutkimuksen ja ainutlaatuisten ideointiprosessien myötä. Silverback -sarja syntyi sisältäen maailman ensimmäisen, pyörän integroidulla USB-portilla.

Näytetään tuotteet 1-7 / 7

Lahjakortti