OP LASKULLA 45pv KULUTONTA JA KOROTONTA MAKSUAIKAA!      JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA MAASTOPYÖRIIN KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

Terässiipi

  Selaa tuoteryhmiä

Terässiiven henkiinherätys on kolmen pyöräilijän projekti, jossa kestävä suomalainen kansanpyörä halutaan nostaa uuteen vauhtiin. Kunnianhimoinen projekti sai alkunsa, kun huomattiin, ettei suomesta löydy kohtuuhintaista pohjolan olosuhteisiin suunniteltua pyörää, joka kestää aikaa ja ajoa.

Laatu, luotettavuus ja turvallisuus. Terässiiven tuotteiden kokonaisuus muodostuu edelleen yhdistämällä merkille ominaiset kolme kulmakiveä kotimaisuuteen, suomalaisiin olosuhteisiin ja kansamme luonteen laatuun. Haluamme rohkaista tuotteidemme avulla jokaista pyöräilyn saralla teräksiseen elämänasenteeseen, koska sitä suomalainen pyöräilyvuosi vaatii. 

Me suomalaisethan ollaan sellaista porukkaa että sambakarnevaaleilla meillä ei ne öljyisimmät lanteet ole tai emme höpöttele luontevasti tuntemattomille hississä monisanaisia lauseita — mutta me yritetään. Me mennään kouluun, kauppaan, töihin säässä kuin säässä. Auringonpaisteessa, sateessa, loskassa ja lumessa. Noustaan hangesta kerta toisensa jälkeen vaikka ei pitäisi, sillä me ollaan itsekin — Terässiipiä.


Näytetään tuotteet 1-6 / 6

Lahjakortti