JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

VIIKON TARJOUS Crussis 9.8 Sähkömaasturi -17% 2790€

  Selaa tuoteryhmiä

VIIKON TARJOUS CRUSSIS 9.8 SÄHKÖAVUSTEINEN MAASTOPYÖRÄ -17% 2790€ (3390)     

Voimassa 7.7 - 14.7 / niin pitkään kun pyöriä riittää! 

- Vääntävä Panasonic 95Nm moottori

- Suuri 720Wh akku

- Ilmasäätöinen etujousitus

- Sram Eagle vaihteet

- Hydrauliset levyjarrut

Kaupan päälle

- Lokarisarja

- jalka

- Ilmainen toimitus kotiin


+ Extra etuna näiden pyörien tilaajille laadukas taittolukko (arvo 69€) + kännykäteline (arvo 19.90€)

Myös työsuhdepyöräksi! ( Oomin / Vapauden kautta hintaan +100€)

Erissä esim. Klarnalla alk.100€/kk 36kk

Crussis maastopyörässä on tyylikkäästi muotoiltu alumiinirunko jonka jokainen sauma on tarkoin viimeistelty parhaan kestävyyden takaamiseksi. Runkokoko kannattaa valita oman pituuden mukaan. malleissa on 27,5 / 29" hyvin rullaavat Maxxis maastokuvilla varustetut ympärivuotiseen ajoon sopivat renkaat.

Akku on integroitu runkoputkeen ja lukittuu kätevästi omalla lukolla runkoon. Akku kannattaa varsinkin talvella ottaa sisälle lämpimään yöksi latautumaan. Akun sivussa on myös pieni indikaattori nappi joka näyttää mittariston lisäksi akun varaustason värien mukaan sitä painettaessa. Pyörä myös "herätetään" henkiin aina akun kiinnityksen jälkeen tällä painikkeella. Akun kestoon vaikuttaa monet eri tekijät mm.lämpötila,maasto,kuljettajan paino,renkaat,avustuksen taso yms. valmistajan ilmoittamat määrät antavat suuntaa pienellä avustuksella ja tasaisella maastolla suoritettuun ajoon. Tässä mallista on valittavana eri kokoisia akkuja

Crussis pyörissä on mukana jokaisen moottorityypin oma "ajotietokone" joka näyttää mm. avustuksen tason,akun varauksen,nopeuden, jäljellä olevan ajomatkan,tripin yms. Panasonic on lisänyt mittaristoon navigaattorin joka toimii puhelimeen asennettavan sovelluksen avulla ja näin pysyt kartalla jokaisessa tilanteessa.

Täysin uudistettu Panasonic moottori on varustettu väännöntunnistimella joka tuo luonnollista tuntumaa ajoon joka avustuksella. Moottori tuottaa lain salliman 250w tehon ja 95nm väännön. 95nm:n vääntö ei jätä ketään kylmäksi ja riittää reippaaseen menoon jokaisesa tilanteessa ja on tämän hetken moottoreiden tehoikkaimpien joukkoon. Moottori on sijoitettu pyörän keskiöön (polkimien yhteyteen). Avustusta moottori tarjoaa lain sallimaan 25km/h asti.

Tehokkaat hydrauliset Sram merkkiset levyjarrut löytyvät etu ja takapyörästä. Vaihteita löytyy 1x 12 takapakassa ja vaihtaja kätevästi käytettävä peukalolla isompaan ja pienempään. 12 vaihdetta tarjoaa sellaisen valikoiman ja sopiva välitys löytyy myös todella jyrkkään nousuun.

Etuhaarukka on ilmajoustoinen säädettävä Rockshox judy silver. Haarukkaa on kätevä säätää ilmalla kuljettajan painon mukaan. Tarkoitukseen löytyy oma "pumppu" tai säätö onnistuu myös normaalin painemittarin avulla (auton renkaan venttiili)

Pyörät toimitetaan laatikossa 95% valmiina. Kiinnittää tarvitsee eturengas,ohjaustanko,mittaristo ja polkimet. Tämän jälkeen pyörä on valmis ajoon. Ensimmäisen lenkin jälkeen kannattaa vielä varmistaa että kaikki on paikoillaan kiinni huolellisesti. Meiltä löytyy myös tarpee mukaan ammattitaitoinen kasauspalvelu ja pyörä voidaan toimittaa täysin ajovalmiina kotiovellesi.

Tämä pyörä sopii mainioisti kovempaan maastoajoon,hiekkateille,metsäpoluille ja vaikkapa ympärivuotiseen työmatka käyttöön korvaamaan kakkosautoa.

Meiltä löydät lukuisat maksuvaihtoehdot Klarna,Joustoraha,Walley pankkien lisäksi.

Näytetään tuotteet 1-3 / 3

Lahjakortti