JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

Crussis sähköpyörä poistoja jopa -20%

  Selaa tuoteryhmiä

Tehtaan viimeisiä kappaleita toimi nopeasti nämä viedään käsistä!

Crussis sähköpyörässä on tyylikkäästi muotoiltu alumiinirunko jonka jokainen sauma on tarkoin viimeistelty parhaan kestävyyden takaamiseksi. Runkokoko kannattaa valita oman pituuden mukaan. Mailleissa joka 28" 27,5" tai 29" hyvin rullaavat renkaat.

Akku on integroitu runkoputkeen ja lukittuu kätevästi omalla lukolla runkoon. Akku kannattaa varsinkin talvella ottaa sisälle lämpimään yöksi latautumaan. Akun sivussa on myös pieni indikaattori nappi joka näyttää mittariston lisäksi akun varaustason värien mukaan sitä painettaessa. Pyörä myös "herätetään" henkiin aina akun kiinnityksen jälkeen tällä painikkeella. Akun kestoon vaikuttaa monet eri tekijät mm.lämpötila,maasto,kuljettajan paino,renkaat,avustuksen taso yms. valmistajan ilmoittamat määrät antavat suuntaa pienellä avustuksella ja tasaisella maastolla suoritettuun ajoon.

Crussis pyörissä on mukana jokaisen moottorityypin oma "ajotietokone" joka näyttää mm. avustuksen tason,akun varauksen,nopeuden, jäljellä olevan ajomatkan,tripin yms.


 moottoreita on montaa tyyppiä ja jokainen on varustettu väännöntunnistimella joka tuo luonnollista tuntumaa ajoon joka avustuksella. Moottori tuottaa lain salliman 250w tehon. Moottori on sijoitettu pyörän keskiöön (polkimien yhteyteen). Avustusta moottori tarjoaa lain sallimaan 25km/h asti.


Tehokkaat hydrauliset evyjarrut löytyvät etu ja takapyörästä. Vaihteita löytyy takapakassa ja vaihtaja kätevästi käytettävä peukalolla isompaan ja pienempään. Joustohaarukka tuo mukavuutta matkantekoon.

Pyörät toimitetaan laatikossa 95% valmiina. Kiinnittää tarvitsee eturengas,ohjaustanko,mittaristo ja polkimet. Tämän jälkeen pyörä on valmis ajoon. Ensimmäisen lenkin jälkeen kannattaa vielä varmistaa että kaikki on paikoillaan kiinni huolellisesti.

Kasaus + säätöpaketti 0€


Näytetään tuotteet 1-22 / 22

Lahjakortti