OP LASKULLA 45pv KULUTONTA JA KOROTONTA MAKSUAIKAA!      JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA MAASTOPYÖRIIN KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

Perinteinen VS Sähköpyörä

Lumi ja sohjo ovat monen ympärivuotisen pyöräilijän pahin painajainen. Renkaat uppoavat pehmeään lumeen ja selkämys täyttyy hikikarpaloista.

Yhä useampi Suomalainen haluaa nykyään pyöräillä vuoden ympäri. Märkä ja painava lumi on kuitenkin monia pyöräilijöitä piinaava ongelma. Liukkaus ja sohjo lisääntyvät nyt kun kevätaurinko alkaa sulattaa talven lumikasoja.

Sähköpyörien myötä ongelmaan on kuitenkin tarjolla helppo ratkaisu. Jopa kevättalven lumihanget ja loskat on helpompi selättää, kun alla on etenemistä helpottava sähköpyörä.

Sähköpyörä maksaa itsensä takaisin nopeasti

Sähköpyörällä on kätevä liikkua, mutta se on myös hyvä ratkaisu taloudellisesti. Ylimääräistä rahaa ei kulu polttoaineeseen, parkkimaksuihin tai bussilippuihin.

Sähköpyörien tuotekehitys on ottanut viime vuosina isoja harppauksia. Aiemmin laadukkaasta sähköpyörästä joutui maksamaan jopa yli 5000 euroa, vaikka toimintasäde oli yli puolet lyhyempi ja pyörä oli rakenteeltaan raskas. Tänä päivänä laadukkaan sähköpyörän saa jo alle 2500 eurolla ja pyörä on helppo ja kevyt käsitellä.

Lahjakortti