OP LASKULLA 45pv KULUTONTA JA KOROTONTA MAKSUAIKAA!      JALKA,LUKKO JA LOKARISARJA MAASTOPYÖRIIN KAUPAN PÄÄLLE! // ILMAINEN TOIMITUS KOTIIN KAIKILLE PYÖRILLE!

Kysymyksiä sähköpyöräilystä

Onko Sähköpyöräily kuntoilua? Sähköpyöräily sopii säädettävän rasitustasonsa vuoksi erityisen hyvin säännöllistä liikkumista aloitteleville ja huonompikuntoisille. Se myös rasittaa esimerkiksi polviniveliä vähemmän kuin tavallinen polkupyöräily, mikä tekee siitä hyvän liikkumismuodon myös polvivaivaisille ja ikääntyneille.

Onko sähköpyörä raskas polkea ilman sähköä?

Pyörät ovat suheellisen raskaita ajaa ilman sähköä

Sähköavusteinen polkupyörä tarkoittaa sitä, että pyörän huippunopeus on noin 25 kilometriä tunnissa. Pyörän polkimia pitää myös koko ajan polkea, tai muuten moottori lopettaa avustamisen

Kestääkö sähköpyörä pakkasta?

Akulla voi ajaa jopa -20 asteen pakkasessa, mutta pakkanen nopeuttaa akun varauksen purkaantumista. Lisäksi suojaamalla akun lämpöhäviöltä esimerkiksi neopreeni-suojalla akulla on mahdollista ajaa tätäkin kylmemmässä.

Kestääkö sähköpyörä sadetta?

Sateella voi ajaa siinä missä muillakin keleillä, mutta on huomioita, joita kannattaa ottaa huomioon ennen ja jälkeen pyöräilyn. Sähköpyörällä voi ajaa vesisateessa siinä missä tavallisella polkupyörälläkin, eikä se rikkoudu vaikka sillon tällöin jäisi hetkeksi sateeseen säilytykseen

Lahjakortti